Amaran Aputure LS C300D II LED
Amaran Aputure LS C300D II LED
Amaran Aputure LS C300D II LED
Amaran Aputure LS C300D II LED
Amaran Aputure LS C300D II LED
Amaran Aputure LS C300D II LED
Amaran Aputure LS C300D II LED
Amaran Aputure LS C300D II LED
Amaran Aputure LS C300D II LED
Amaran Aputure LS C300D II LED
Amaran Aputure LS C300D II LED
Amaran Aputure LS C300D II LED
Amaran Aputure LS C300D II LED
Amaran Aputure LS C300D II LED
Amaran Aputure LS C300D II LED
Amaran Aputure LS C300D II LED
Amaran Aputure LS C300D II LED
Amaran Aputure LS C300D II LED
Amaran Aputure LS C300D II LED
Amaran Aputure LS C300D II LED
Amaran Aputure LS C300D II LED
Amaran Aputure LS C300D II LED

Aputure LS C300D II

LS300DII
8.259,00 kr.
Inkl. moms
 

Aputures Light Storm LS C300d Mark II LED lys er bygget på fundamentet af den populære LS C300d og er en forbedret version med 20% mere strøm, raffinerede funktioner og avanceret tilslutning.
Aputure bruger COB-teknologi (Chip on Board) til at producere en 5500K farvetemperatur med et strømforbrug på kun 350W, mens der udsendes 3500 lux lys med en effektiv reflektor i en afstand på 3 meter. Ud over energieffektivitet har denne armatur også en CRI / TLCI-vurdering på 96, hvilket indikerer nøjagtighed i farvegengivelse. Armaturets ballast / controller anvender 0 til 100% lineær, logaritmisk, eksponentiel og S-kurve dæmpning og er adskilt fra armaturets krop, hvilket gør den lettere og reducerer dens størrelse. En monteringsbase er inkluderet til brug med en valgfri klemme, der muliggør fastgørelse til et let stativ for at fordele vægten.

LS C300d IIs ydeevne understøttes af dens design. Konstruktionen kun i aluminium gennemgår adskillige fabrikationstrin, og reflektoren og monteringen af ​​tilbehør er den udbredte Bowens S-Type.
En trådløs fjernbetjening, der giver dig mulighed for at styre tænd / sluk og dæmpningsfunktioner fra afstande op til 100 meter er inkluderet. Og når man taler om kontrol, tilbyder Aputure også Bluetooth Sidus Link App Control, der muliggør trådløs justering af alle lysets funktioner såvel som effekter som lyn, pulsering, flash og eksplosion.
LS C300d II er ideel til lydfølsomme miljøer og kan ses men ikke høres takket være en meget effektiv blæser, der kan slukkes, når der kræves absolut stilhed.
LS C300d II kan bruges i hele verdenen, takket være 110-240 VAC-strømforsyningen, men den har også to batteriplader, så du kan bruge V-Mount-batterier til ekstern strøm, når strøm ikke er tilgængelig.


Ændring af spillet


For et par år siden ændrede Aputure branchen med 300d og skabte et kraftfuld og kompakt LED-armatur, der let kunne ændres. Filmproducenter fra hele verden var imponeret over lysets muligheder, men opmuntret af brugerfeedback producerede Aputure det nydesignede og forbedrede 300d Mark II. Lyset er 20% lysere end sin forgænger, mere holdbart, mere bærbart og "smartere" end den originale 300d.

Endnu mere output

Ved at udnytte det nyeste inden for Aputure COB LED-teknologi udsender 300d Mark II hele 20% mere lys end sin forgænger. Når den kombineres med Fresnel 2X (ekstraudstyr), kan 300d Mark II producere op til 80.000 lux og nærmer sig luminansen i en 575W HMI! Og som altid opretholder den 5500K-afbalancerede 300d Mark II meget nøjagtig farvefidelitet med CRI / TLCI-klassificeringer på 96+.

Et mere robust lampehoved

300d Mark II introducerer også nydesignede funktioner, samtidig med at den samme formfaktor og let aluminium som også benyttes i fly som den originale 300d opretholdes. Det seneste åg muliggør 360 ° rotation, og når det kombineres med håndbremselåsning fra 120d Mark II, kan du montere lyset i enhver position med enhver modifikator.

Maksimal effektivitet med Hyper Reflector

300d Mark II er også det første Aputure-lys, der har den helt nye, hypereffektive 55 ° reflektor. Ved at indsnævre strålen let fra 60 til 55 ° og redesigne reflektorens indre form og belægning, var Aputure i stand til at øge output fra 300d II mere end 3 gange sammenlignet med det originale design.

En redesign revolution

Kontrolboksen er fuldstændig redesignet. Ved at bruge Aputures blæserfrie kølelegemedesign er 300d Mark II's All-in-One kontrolboks nu helt lydløs. Kontrolboksen er sammensat af en holdbar aluminiumslegering med en ny skjult antenne og militær paracord-rem, og er klar til at modstå belastningen i ethvert filmsæt. 300d Mark II-kontrolboksen er også det første produkt, der benytter Aputures hurtigudløsningsplade og klemmesystem, så du kan fastgøre den fast på ethvert stativ, bindingsværk eller hurtigskinne.

Kraftløsninger til indiefilmproducenter

300d Mark II kan producere sit maksimale output ved hjælp af to V-Mount- eller Gold Mount-batterier med høj kapacitet, men den har også avanceret teknologi, der giver dig mulighed for at tænde lyset med et enkelt batteri med op til halvt output. Det medfølgende 6 meter Neutrik-kabel giver 300d II en robust strømforbindelse og giver dig bekvemmeligheden ved ikke at skulle gribe en stinger for at tænde dit lys.

Forbedrede kontrolfunktioner

Kontrolboksen på 300d Mark II har 8 indbygget belysning FX: Paparazzi, Spark, lyn, defekt pære, TV, Pulse, Flash og eksplosion, med mere, der kommer i fremtidige firmwareopdateringer via kontrolboksens USB-interface. Kontrolboksen har også en udløserknap til aktivering af belysning FX med det samme.

Trinløs dæmpning

Den længe ventede 0 til 100% trinløs dæmpningskontrol giver dig mulighed for at bruge 300d II i svagt lys

Aputure LS C300D II er forbedret på en række punkter i forhold til første version. Selve lampen er mere robust end sin forgænger og der anvendes et Fanless Heatsink Design. Med Fresnel 2X (tilkøb)har lampen en lysstyrke på 80.000 lux som nærmer sig 575W HMI.

Den nye Hyper Reflector, som er en smule smallere og har en ny belægning, kan give et output der er 3 gange så kraftigt i forhold til originalen. Styreboksen er redesignet og kan let monteres på et stativ med den medfølgende Quick Release klemme.

C300D kan styres med mobiltelefonen via Sidus Link App'en, via fjernbetjeningen som har indbyggede lyseffekter såsom lyn, TV, blinkende glødepærer mm. og er DMX512 kompatibel.

Funktioner

  • DMX512
  • Kan styres med mobiltelefonen via Sidus Link App som kører på Bluetooth mesh network protocol
  • Indbyggede lyseffekter.
  • Trinløs justering med flere forskellige justeringskurver (lineært, eksponentielt, S-kurve og logaritmisk) 

Indeholder

  • Aputure LS 300D II LED
  • *Ny* forbedret styreboks
  • *Ny* Hyper Reflector
  • Fjernbetjening inkl. batteri
  • Taske med skulderrem
  • Quick Release klemme til montering af styreboksen på stativ

Tekniske Specifikationer

Brightness (Average)

*This is an averaged result with reflector, the number might be slightly different on each light

Aputure
No reviews

Kunder, der købte denne vare, købte også

Produkt tilføjet til sammenligning.
Produkt tilføjet til ønskelisten