Persondatapolitik.

 

Indsamling ved besøg på Flashfotovideo.dk

 

Flashfotovideo har adgang til statistiske oplysninger om besøgende på Flashfotovideo.dk. Det er ikke muligt at genkende enkelte personer ud fra disse oplysninger. Disse oplysninger bruges udelukkende til statistiske formål, for derved at kunne forbedre og optimere Flashfotovideo.dk.  På sidste side efter et evt. køb bruger vi Google Ads konverterings tracking, for at lave statistik over køb og hvilke søgeord der evt. er brugt til købet.

 

 Ingen oplysninger indsamlet på Flashfotovideo.dk vil blive videregivet til andre.

 

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller opretter dig som bruger gemmer vi selvfølgelig dine data. Dine data vil kun blive brugt i forbindelse med køb og forsendelse af varer samt tilsendelse af nyhedsbrev fra Flashfotovideo.dk.

Ingen kunders data vil blive videregivet til nogen uden for Flashfotovideo.dk. Flemming Jensen -  flemming@flashfotovideo.dk er den dataansvarlige  for persondata i virksomheden.

Vi indsamler data om personers adresse og navn og gemmer data om hvilke varer de har købt i forretningen. Vi vidergiver eller sælger ikke dine data til andre. Vi videre giver personoplysninger til det transportfirma som skal levere den vare du har købt hos os. Oplysningerne får vi ved at kunder end taster deres data på vores webside.

Når du har købt en vare hos Flashfotovideo gemmer vi dine data i fem år. Af regnskabsmæssige årsager kræver lovgivningen at regnskab gemmes i fem år. Hvis du registrerer dig som bruger på Flashfotovideo gemmer vi dine data ind til du ønsker at få den slettet, eller indtil du ikke har handlet hos os i fem år.

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev gemmer vi dine person data indtil du afmelder dig nyhedsbrevet. Du kan altid kontakte Flashfotovideo og bede om at få slettet de oplysninger vi har gemt om dig. Vi er dog af regnskabsmæssige årsager nødt til at gemme vores regnskaber i fem år. Dette medfører at vi gemmer alle fakturaer i fem år, og dermed bliver dine kontakt oplysninger også gemt i fem år.

Hvis du mener at vi behandler dine data i strid med persondata forordningen kan du altid klage til datatilsynet på www.datatilsynet.dk

Du kan altid ved henvendelse til Flashfotovideo på email peter@flashfotovideo.dk bede os om at få oplysninger om vores behandling at dine personoplysninger, få oplysninger om hvilke personoplysninger vi gemmer om dig eller for at rettede de personoplysninger vi har gemt om dig

Du kan også bede os om at slette de personoplysninger vi har om dig.

Du kan altid gøre indsigelser mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring. Du har ret til at få flyttet dine personoplysninger til et andet sted. Dog kræver loven at vi gemmer vores regnskab i fem år. Ethvert brud på persondatasikkerheden vil blive indberettet til datatilsynet, som er den kompetente myndighed for Flashfotovideo.

Produkt tilføjet til sammenligning.
Produkt tilføjet til ønskelisten