Nedsat pris! A1-300 - 300watt Digital Flashlampe - Ledetal 58 - LCD display - Indbygget trigger / Mulighed for fjernbetjening

A1-600 - 600watt Digital Flashlampe - Ledetal 82 - LCD display - Indbygget trigger / Mulighed for fjernbetjening

A1 (Oubao)

a1-600

1.508,40 kr ex. moms


1.885,50 kr 2.095,00 kr

inkl. moms

-10%

3 års garanti
30 dages fuld returret
Professional Support

A1 - Professionel Digital Studie Flashlampe

 • Med stort LCD display
 • Mulighed for fjernbetjening/Radiotrigger i1
 • Effekt:600 Watt
 • Ledetal: 82
 • Modellys: 150 Watt, 220V cylinderformet pære, E27 Fatning
 • Digital trinvis styring ned til 1/128 - 80 trin - Dækker 8 blændetrin
 • Dump
 • Recycle time: 0,5 - 1,5 sek.
 • Buzzer - kan afbrydes
 • Modellys 100%, proportionelt, eller afbrudt
 • Testknap
 • Slave-funktion - fotocelle og infrarød - kan afbrydes
 • Farvetemperatur 5400 Kelvin +/- 200
 • Aluminiums kabinet
 • S-type fatning med snaplås - Bowens-type

Leveres komplet med flashrør, pilotpære, keylight reflektor, sync-kabel, el-ledning og ekstra sikringer

Meget præcis professionel Studie Flashlampe til portrætfotografering, produktfotografering, osv.

2 års fuld garanti.

Med hensyn til flashanlæg har vi rigtig mange og relevante kombinationsmuligheder, men feks oubao sættet i 2 x 300watt vil let kunne dække behovet hos de fleste. En opgradering kunne feks bedst ske i retning af flere lamper i 300watt eller evt i 400watt eller måske 600 watt, hvis man har ret store opgaver - scener, eller man vil være sikker på ikke at belaste lamperne. 

Flere end 2 lamper til feks 3 ekstra med lampe og stativ og vil kunne give en om muligt endnu bedre eliminering af de i forvejen med 2 lamper særdeles meget små - ikke skygger - men muligvis ganske svage aftegninger af noget lidt mindre lyst lige omkring aller tættest på et objekt

Derudover vil en 3 lampe være god til en endnu bedre oplysning af baggrund eller til spotbelysning, hvis man ønsker et område fremhævet eller feks til hårbelysning på en model.

Så som udgangspunkt vil det professionelle anlæg med 2x 300w oubao og 80 x 120cm softbokse, som også er forvalgt være et meget godt udgangspunkt. Store softbokse som disse vil give næsten total eliminering af skygger - ligesom man kunne forestille sig modsat en meget lille lyskilde som en stavlygte feks der lyser på et større objekt vil altid give skygger.

Derudover er der nyt funktionelt design på softboksens speedring med 4 små arme, hvilket gør den ikke til en easy boks, men noget a la easy boks - altså noget nemmere end de normale bowens speedringe. ( se evt vejledning på siden i menuen til venstre for neden under "tests, vejledninger"

For paraplyerne er de jo ikke afgrænsede i lyskeglen på samme måde, så der vil det være fint med 90 cm i de 3 forskellige farver - som udgangspunkt guld, sølv og hvid-soft-gennemlysning, så man også har mulighed for at variere en smule med lysskær af lidt andre kelvin grader, hvis man vil afvige lidt fra softboksens omkring de 5500 kelvin - dagslys - lyst og optimistisk, som man nok vil bruge i de fleste tilfælde. 

A) Derudover er Oubao lamperne gode ved at de kan gå rigtig langt ned i lysstyrke altså til 1/128 del, hvilket der ikke er andre på markedet som kan. Og det er rigtig godt og relevant, hvis man feks vil lave stemninger, skygger, fremhæve ting.

B) Desuden har de gummiarmering til et rigtig solidt og flot design,

C) Dump således at de selv aflader og man kan spare selv at skulle skyde et skud med kameraet, 

D) 70 blænde bestemte trin ( hvilket giver meget præcis lysstyrke indstilling ), som dækker 8 blændetrin - hvad er godt hvis man vil ændre på dybdeskarpheden, men muligvis godt vil bevare den samme lysmængde på billedet.

E) quick release til nemmere påsætning og aftagning af softbokse

F) Easy plug til let selvudskiftning af flashrør ( de har dog typisk klart over 200.000 skud )

G) Digital styring

H) Led display til let aflæsning af lampen

 Stort Lcd display

I) Mulighed for fjernbetjening, hvad er godt, når man skal indstille flere lamper eller evt har en lampe højt som feks på en boom stand. lamperne vil i fht at trigge dem også virke bedst og med hurtigst lukketid med disse fjernbetjeninger, som altså også fungerer som radiotriggere - og lamperne har indbyggede radiomodtagere, så der sparer man altså et par hundreder pr lampe på radiomodtagere. 

Til Oubao lamperne vil det være mest optimalt at vælge dison radio triggeren, som udmærker sig ved at have 8 kanaler, kan bruges både til studie-lamper og speedlites - også samtidig, hvis der på et tidspunkt skulle blive behov for det, og design mæssigt lavet i flot gummiarmering.

Stativerne er ca 280 cm, hvilket normalt er mere end rigeligt og med lange ben til god balance, stærk air cushion og flytbar spigot på toppen ( og ellers kommer lampe og softboks jo også oveni højden ), så lysets højeste punkt kan starte i over 325 cm højde, hvis man vil det.

 

 

 

Har du flere spørgsmål er du velkommen til at ringe til os eller skrive en mail.

 

Produkt Flashlampe
Fatning Bowens
Effekt 600W
Ledetal 82
TTL Nej
High-Speed Synkronisering Nej


Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her