Dansk brugervejledning til Oubao flashlamper

960

0,00 kr ex. moms


0,00 kr

inkl. moms

Fri Fragt
3 års garanti
30 dages fuld returret
Professional Support

Oubao 600 watt flash lampe

 

1, Buzz : Lyd når lampen er færdig opladt.

2, Cell : Slave function, til eller fra.

3, Flash : Flash, tænd eller sluk.

4, Fuse : Her skifter du sikringer.

5, Input : Indgang til strømstik.

6, Infra Red : Infrarød og lys modtager.

7, Prop : 100 % flashstyrke-lys eller proportional med de røde tal ( eller lysstyrke regulatorens trinløse regulering.

8, Test : Test knap. Til at tjekke om flashen virker.

9, Auto :  Her vælges om ”Model” lyset skal være tændt mens man flasher.

Tændt : Model-guide lyset slukker før flashen, og tænder igen lidt efter. Slukket : Så slukker model-guide lyset ikke før flashen, det vil sige du får dobbelt lys. Altså modellysets 3200k blandes med flashens 5500k, således at du varmer flashens kolde lys en lille smule.

10, Model : Model-guide lys, tænd eller sluk.

11, Sync : Indgang til synckabel eller trådløs flashtrigger.

12, Power : Tænd/Sluk for hele lampen.

13, Skrue knap : Skru op og ned for lysstyrken.

14, Røde tal : Digital display viser lysstyrken i blændebestemte hele og 10. dele trin, 70 i alt fra 1 – 8, altså dækker 8 blændetrin = fra fuld lysstyrke til 1/128 del. Da Oubao lamperne har et relativt meget kraftigt lys og  f.eks. 300watt har et ledetal på 58, betyder det at man kan lave gode skygge effekter med kraftigt lys fra den ene side og særdeles svagt lys fra den anden. Det kan feks også lave en mørk og lys side på et ansigt. Derudover har du med flashsættenes  store softbokse også de bedste muligheder for at eliminere skyggerne, når du vil det – bruges både til model og produktfotos.

 

De blændebestemte trin betyder, at hvis du f.eks. Har en lysmængde på dit billede, som du gerne vil bevare, men du vil gerne gå en blænde op eller ned.  Så ændrer du kameraindstillingen (fra f.eks. 5.6 til 5.0 eller til 6.3 ) til en blænde op eller ned og samtidig skruer du lampens lysstyrke en blænde op eller ned f.eks. fra 4.8 til 3.8 eller 5.8 og så er du rykket en blænde op eller ned og har stadig samme lysmængde på billedet.

Derudover er der dumpfunktion indbygget, således at når du skruer ned for lysstyrken, behøves du ikke at aflade lampens kondensatorer med testknappen eller et ekstra skud.  Det gør den selv automatisk.Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her