Trådløs flashtrigger Dison (8 kanals) sender + modtager (kan trigge både speedlights og flashlamper på samme tid)

Batteri 23A (12V) har til ~20.000 skud

Flere detaljer

Tilbehør / Tilbekøb

395,00 kr

inkl. moms

Fri Fragt
3 års garanti
30 dages fuld returret
Professional Support

DISON RADIOBASERET FLASHTRIGGER

8-kanals flashtrigger. Komplet med sender og modtager og batteri.

Lækker Gummiarmering.

Virker også til speedlights, da modtager kan virke både med strømstik og batterier.

 "Du har jo almindelig hot shoe på toppen af dit slr kamera og der sætter du senderen og modtageren på din ene lampe - din master og den anden trigges så via lyset fra den første og et modtager øje på den anden - slaven. Og det går så hurtigt at du kan køre med en lukkehastighed på op til 1/200 sekund - ved 1/250 kan der i nogen tilfælde komme en lille mørk kant forneden, fordi spejlet i kameraet ikke kan følge med. Så altså lyset skal reflekteres rundt i lokalet for at ramme den anden lampes øje, så det er bedst hvis der ikke er for mørke vægge i lokalet. Hvis der er det og de tilmed står et stykke fra hinanden og/eller paraplyer eller softbokse skygger for lyset, kan man overveje en ekstra modtager til den anden lampe. Så behøves man ikke tænke på mørke vægge, distance eller opstillinger i fht at trigge begge lamper, da triggerens radiobølgerne går om hjørner, gennem vægge osv. Derudover er det en utrolig driftssikker model, som som stort set aldrig svigter iflg. tidl kunder og nogen kan ikke huske, at den nogensinde har sprunget over et eneste klik."

De 8 kanaler giver den fordel, at hvis der er andre fotografer i lokalet, kan i hver vælge sin kanal, så i ikke begge skyder med lamperne, når kun den ene af jer reelt skyder med kameraet.

Derudover har denne Dison model designmaessigt et lækkert design med gummiarmering og stærke kabler foruden at den via evt at sætte 2 AA batterier i siden også kan fungere som trigger til speedlite - altså udover at trigge flashlamper.

Trigger type Trigger sæt (Sender & Modtager)
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her