Elinchrom Rotalux Softbox 100 cm.

Elinchrom

EL-26646

1.764,00 kr ex. moms


2.205,00 kr

inkl. moms

Fri Fragt
3 års garanti
30 dages fuld returret
Professional Support
Elinchrom Rotalux 
Elinchroms Rotalux system er højst sandsynligt de mest kopierede softbokse i verden pga. sin enkle og smarte konstruktion. Selvom det er let at kopiere design er det ikke let at kopiere kvalitet hvilket gør Elinchrom Rotalux til en klasse for sig.
 
Ekstremt jævnt lysbillede 
Præcis som alle Elinchroms lysværktøj er geometrien i Rotalux softboksene millimeter præcist tilpasset brændvidden og lysmønsteret i alle Elinchroms lampehoveder. Disse egenskaber sammen med diffusionsstoffet i dobbeltlag giver det exceptionelle og konstante lys som Elinchrom softbokse er berømt for. 
 
Rotalux Speedring 
Hjertet i Rotalux softbokse er den patenterede Rotalux holder som gør det muligt at rotere softboksen. Rotalux Speedring er konstrueret for at gøre montering og anvendelse meget enkel. Softboksen kan nemt og enkelt foldes sammen som en paraply og transporteres i medfølgende taske.
Nyt: Nu findes Rotalux Speedring tilpasset de fleste flashmærker på markedet hvilket gør at Elinchroms softbokse direkte kan monteres på andre flashmærker uden mellemadapter.
 
Ekstra tilbehør 
Som standard medfølger både indre og ydre diffusionsstof. Som tilvalg findes et sænket ydre diffusionsmateriale ( EL-26326 ) som giver øget kontrol over lysmængden - perfekt når man f.eks vil modvirke at lyset fra softboksen rammer baggrunden eller man vil fremhæve detaljer i billedet.
Takket være den centralt placerede paraplyholder på Elinchrom kan Rotalux softbokse kombineres med deflektorer ( EL-26310 ). De forskellige materialer i deflektorsættet kan skabe forskellige lystyper og kan også anvendes i kombination med diffussionstof eller, hvis et hårdere lys ønskes, i en softboks uden diffusionsstof.
 
Indgår:
- Refleksionsstof 1 stk.
- Ydre diffusionsstof 1 stk.
- Indre diffusionsstof 1 stk.
- Metalpinde 8 stk.
- Taske 1 stk.
UDEN Speedring
 
 
Specifikation:
Overflade ydre diffusionsstof ( ottekantig - diameter ): 100 cm.
Dybde: 32 cm.
Vægt: 1,22 kg.
Produkt Softbox
Type Octagonboxe
Størrelse 100cm
Farve Sølv
Easyfold Nej
Fatning Uden Fatning
Kan skifte fatning Ja


Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her