X-RITE ColorChecker Passport Video

ColorChecker Passport-Video er et praktisk lommeformat værktøj til hurtigt at få dig til en problemfri, farve afbalanceret og konsekvent neutralt sted med ideelle kamera eksponering.

Flere detaljer

1.180,00 kr ex. moms


1.475,00 kr

inkl. moms

3 års garanti
30 dages fuld returret
Professional Support

Farvebalance og kontrol for Filmmakering - fra Skyd til redigering
Kom til dit kreative look hurtigere! At opnå den rette farvebalance og eksponering for video kan være udfordrende. F-stop matcher ikke altid. Belysningsforholdene ændrer sig. Flere kameraer og linser ser anderledes ud, selv om de er samme mærke og model. Alt dette er ensbetydende med kvalitetsudfordringer og øget arbejdsbyrde i post-produktion for din farvelæge eller redaktør.

Farvechecker-Pasvideo er specielt designet til videoproduktionens arbejdsgang. Dette vigtige farvemål på 4 ud af 1 vil gøre det muligt for dig at få en bedre kamera-til-kamera match, opnå perfekt eksponering og nemt skyde og redigere for blandet belysning.

Det bekvemme Farvechecker-Videomål i lommeformat Gør dit arbejde hurtigere, mere konsekvent og mere afbalanceret. Det tillader alle på dit hold-fra producent til filmfotograf til redaktør – at arbejde med konsistent farveinformation. Det sparer dig tid fra før-produktion gennem produktion og hjælper dig med at komme til dit kreative look hurtigere.

ColorChecker Passport-Video indeholder fire mål:

Videofarvechips: omfatter 6 kromatiske farvechips tilpasset videoproduktion, 6 hudtoner, 6 grå balancechips og 6 fremhævnings-og skyggejips (inklusive høj gloss black) for at opnå den ideelle farvebalance.
Grayscale-mål: 3 trin omfatter hvid fremhævning, 40 IRE midtone gray og mættede høj gloss-sorte referencebeskyttere for at opnå perfekt eksponering.
Mål for hvid Balance: Opret brugerdefineret hvid balance i kameraet for et konsistent neutralt punkt, hvilket fjerner behovet for at farve hver ramme senere.
Fokus: et kort, der letter fokus.
Skyd efter konsekvens. Skyd efter farvebalance. Skyd efter frigear. Skyd for dit kreative look.

Ydelser:
Ideel for filminstruktører, der ønsker at spare tid inden og efter produktion. Brug Farvechecker-Pasvideo til at fremskynde redigeringsprocessen.
Få et neutralt startpunkt hurtigere end nogensinde før for at opnå ideel farvebalance og fjerne farvefiltrene. Opnå ensartet farve, selv når omgivende belysning skifter, hvilket muliggør ideel kvalitet under hele optagelsen.
Forbedre farvetilpasningen, når der anvendes flere kameraer, under hensyntagen til deres forskelle for sømløs produktion.
Gør din redaktør og farvelæge mere effektive. Minimere redigeringstiden med et hurtigt greb i begyndelsen og/eller slutningen af optagelserne, gøre Farvechecker pas Video til en af de bedste investeringer du kan gøre for at komme til dit kreative udseende hurtigere.
Brug Farvechecker - Pasvideoen fra mørk til lys og forskellige undertoner til at se, hvordan kødtoner vil formere sig i det færdige produkt.
Det bekvemme i lommeformat Farvechecker pas Video mål er godt til forudkamerakontrol både i studiet og på stedet. Inkluder Farvechecker-Videopas i hver optagelse for at få din video til at virke hurtigere, mere konsekvent, mere afbalanceret og repeterbar. Du sparer tid og penge, undgår dyre fejl og frustrerer farvekorrektioner bagefter. Bedst af alt, vil du komme til dit kreative look hurtigere.

ColorChecker Video Pas understøttes af følgende tredje-parts software løsninger til forbedret color grading effektivitetsgevinster:

DaVinci-Løsning
Farvefinder (Slutklippet Pro-Plugin)
3D LUT-skaber

Produkt Tilbehør


Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her