Manfrotto Stativkit Video Befree Advanced Live Twist Alu Sort ""ca. 1-2 hverdages leveringstid""

680478

1.519,20 kr ex. moms


1.899,00 kr

inkl. moms

Fri Fragt
3 års garanti
30 dages fuld returret
Professional Support

Stand Kit Video Free Advanced Live Twist Alu
Video stativ kit bygget til rejseudførelse
Ny M låse lås sikrer maksimal stabilitet og nem installation
Fremragende bløde videoer med Befree Live væskefodret videohoved
Sidetrækvælger sikrer hurtig indstilling med begge hænder
Unikt premium design, 100% lavet i Italien
Manfrotto BeFRee Live er den mest kompakte video stander til rejser, der er designet til hobby videografer og vloggers der ønsker maksimal ydelse, selv når de er på farten. Det er let at have med overalt takket være sin kompakte størrelse, og det opfylder en stigende efterspørgsel fra uafhængige skabere til en let ergonomisk stativ der er let at bære til videooptagelse med DSLR, kompakt system kameraer eller små videokameraer.

Stativet har en ny spindel udviklet til at sikre perfekt stabilitet i alle typer terræn, herunder de mest ujævne, og holder altid kameraet stabilt og klar til at tage skarpe billeder.
Denne model introducerer en ny benlåssystem kaldet M-cap, den nye drejelås udviklet af Manfrotto til fuldt ud at tilfredsstille nogen på udkig efter en hurtig, nem at bruge, kompakt løsning. Hertil kommer, M-Lock ingen fremskrivninger og dens mekanisme lukker perfekt rundt om hovedet, der forårsager BeFRee Avanceret kan glide ind og ud af hendes taske uden problemer.
Det ergonomiske vinkel vælger er designet til at blive brugt af både højre og venstre hånd fotograf, der gør det muligt for alle at ændre skærmvisningen og intuitivt finde den rigtige ramme højde uden at miste fokus på det skud, som de ønsker at opnå.

Befree Live kan nemt indstilles i tre uafhængige benvinkelpositioner, der sikrer fuld optagelse for alle kreative ideer, der kan komme op udendørs.

Stilken af ​​denne innovative model også EasyLink, ligesom professionelle Manfrotto 190 & 055 stativ, som gør det muligt for fotografer at forbedre deres kreativitet ved at knytte tilbehør til at gøre deres billeder unik og uforglemmelig. Hvis du vil tilføje lys eller reflektorer, kan du nu optage fantastiske udendørsbilleder, der kun kunne opnås med et kraftigt stativ.
Befree Lever lille størrelse betyder ikke kompromis for stabilitet eller billedkvalitet. Denne løsning sikrer meget glatte bevægelser takket være Befree Live Fluid Head, som har et pan- og vippevæske system, der holder kameraet perfekt afbalanceret takket være den glidende videoplade.

Befree Live væskefodret hoved er let at bruge, og med to intuitive rat, der låser og låser hovedets pan- og vippebevægelser separat.

Denne lette video rack rejsestativ er den optimale kombination af bærbarhed, stabilitet, nem installation og brug. Det er bygget med det unikke mål at gøre det muligt for enkeltpersoner at udtrykke deres natur ved hjælp af deres kamera og med tillid til at blive understøttet af en professionel løsning. Befree Advanced Live er tilgængelig i sort.

 

Ben sektioner 4
Max. Belastning 4 kg
Max. højde i cm 150
Farve Sort
Min. højde i cm 40
Kvik Kobling 501PL
Materiale Aluminium
Vægt i kg 1.64


Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her