Manfrotto Rygsæk NX Spejlløs Blå

Manfrotto

684484

439,20 kr ex. moms


549,00 kr

inkl. moms

Fri Fragt
3 års garanti
30 dages fuld returret
Professional Support

Kamera Sack NX Spejlfri
Kamera taske til Sony A7 eller A9 eller DJI Mavic kit
Bagtil adgang for maksimal sikkerhed
Selfie stick og stativforbindelse
Toplomme til personlige ejendele
Aftageligt kamera kit
Manfrotto NX rygsæk til CSC er designet specielt til din mirrorless kamera, med plads til mere objektive og personlige ejendele. Det har en sikker bagtil adgang, så du kan sikkert komme ind / ud udstyret ud af rygsækken, mens du har den på. Takket være Manfrotto Protection System er dit udstyr altid sikkert beskyttet. Det holder en kompakt systemkmera standard zoom, plus op til 3 ekstra objektiver afhængigt af størrelsen (eller en ekstra linse plus 70-200 mm f 4).

Det kan også rumme lille DSLR-kamera, plus 2 ekstra linser eller DJI Mavic Pro med fjernbetjening og lille tilbehør. Et dedikeret polstret rum på bagsiden gør det også muligt at gemme din iPad Pro 9.7. Kamerahuset er helt aftageligt, så du kan også nemt konvertere denne model til en praktisk hverdags rygsæk. Der er dedikeret plads til at gemme personlige ejendele i toppen af ​​posen.

To lommer i siden holder en vandflaske, og du kan vælge, hvilken slags stativ du vil sikre på den anden side. En selfie holder sig til at skyde dine eventyr, mens du går med dit 360 ° kamera eller en kompakt stativ til et skarpt skud. Uanset om du vælger at medbringe, giver din taske den perfekte understøttende løsning! Masser af lommer i den nye Manfrotto CSC rygsæk gør det muligt at gemme dine medie enheder indenfor eller uden for posen.

Med sin stilfulde diskrete udseende er den den perfekte følgesvend til dit daglige eventyr! Det ydre stof er vandafvisende og behandlet for at klare dårlige vejrforhold.

Fås i grå og blå.

 

Farve Blå
Tablet Universal
Materiale Syntetisk stof
Skærmstørrelse 9.7"
Vægt i kg 0.79
Udvendige mål i cm 45 x 28 x 19
Indvendige mål i cm 44 x 27 x 18

 Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her