Videolys - Lys til streaming

vl2500kit1

Videolys. Perfekt til streaming og video.

Flere detaljer

1.516,00 kr ex. moms


1.895,00 kr

inkl. moms

Fri Fragt
3 års garanti
30 dages fuld returret
Professional Support

Videolys

Meget kraftig LED lampe, flicker fri, ren 5500 kelvin - skru op og ned for styrken, den bevarer farvetemperaturen på 5500K -. Keylight til LED lys sætningen. Leveres i taske for nem transport. 

Streaming lys.

Meget nem opsætning af  lys til streaming

VL-2500S er intet mindre end et scoop i LED lyssætningen, karakteren af lyset er blød og behagelig. Den giver rigtig meget lys, og kan sprede det over et stort areal. - Vores LED sensation -

Skal du lave online møder eller streaming er VL2500s en af de nemmeste løsninger på markedet. Sættet er nemt at transportere og let at sætte op og demontere igen. Lamperne er også rigtig gode til at fremstille videoer til instruktioner og online kurser.

Du har det hele i sættet, både keylight reflektor, lampe og diffuser. og da det hele leveres i taske mangler du kun et stativ som for eksempel dette victory stativ.

Når man skal lave lys til online events kan man godt klare sig med en lampe, men vi anbefaler altid at man bruger to lamper. Med to lamper kan du elimere dine skygger og får dermed også et meget behageligere og professionelt lys på din video.

Egenskaber

  • 18000 lumen
  • CRI 95+
  • 150W
  • DMX Styring
  • Inkl. keylight reflektor
  • Inkl. taske
Produkt LED
Farve temperatur 5500 Kelvin
Lysstyrke 18000lm
Forsynings Type Strømstik


Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her