WMicS1 Kit1 trådløst mikrofon sæt Godox
WMicS1 Kit1 trådløst mikrofon sæt Godox

WMicS1 Kit1 trådløst mikrofon sæt Godox

WMicS1 Kit1
1.099,00 kr.
Inkl. moms 1-2 dage
 

DETTE SÆT BESTÅR AF 1 STK TRANSMITTER OG 1 STK RECEIVER MED TASKE OG TILBEHØR.

Godox WMicS1 Kit 1 er designet til mobile journalister, videografer og vloggere og er et trådløst system med en lavalier-mikrofon og en dual-channel receiver, der også kan bruges til at modtage en anden mikrofon (fås separat). Det leverer pålidelig transmission med en klar lyd i en afstand på op til 100m og tilbyder en komplet løsning til streaming eller optagelse af dialog, interviews, foredrag og tale med en person, der taler - direkte til et spejlfrit/DSLR -kamera, videokamera eller mixer. Let at bruge med plug-&-play betjening, dette system er velegnet til mobile journalister, YouTube/Instagram skabere, TikTok personligheder, vloggers og mere.

WMicS1 Kit 1 indeholder en bodypack -sender med en rundstrålende lavalier -mikrofon. Det leveres også med en modtager, der monteres på og tilsluttes direkte til dit DSLR/spejlfrie kamera. XLR -udgangskablet er til brug med professionelle videokameraer.

Systemet tilbyder 96 frekvenser at vælge imellem for at undgå trådløs signalforstyrrelse. Senderen og modtageren arbejder begge på to AA -batterier, men kan også drives via USB. Hvis dit kamera ikke har et hovedtelefonstik, kan du overvåge din lyd via receiverens 3,5 mm hovedtelefonudgang under optagelse for at sikre, at du fanger et rent signal.

No reviews

Kunder, der købte denne vare, købte også

Produkt tilføjet til sammenligning.
Produkt tilføjet til ønskelisten