Lastolite HiLite baggrund 2.5x2.15 m.

LHB25215

6.495,00 kr

inkl. moms

Lastolite HiLite har et unik design og kan sammenlignes med en stor lyskasse. Baggrunden er selvbærende, dvs. den kan placeres frit på gulvet uden stativ. Som lyskilde anvendes studie flash som placeres således at den lyser ind i den korte side af HiLite og lyser hele forsiden ud (se billedet). Placeringen af flashen, langs siden af HiLite, gør at hele opstillingen kræver meget lidt gulvplads.

Når baggrunden ikke anvendes kan den foldes helt flad og fylder derefter bare en tredjedel af sin fulde størrelse. Taske medfølger selvfølgelig.

Eftersom HiLite står selv uden ekstra stativ og at belysningen placeres ved siden af baggrunden så fylder hele opstillingen meget lidt. Motivet kan placeres meget tæt på HiLite eftersom lyssætningen sker indefra og spreder sig over den store overflade.

Konstruktionens udformning gør at HiLite også kan anvendes som en stor softboks (lignende window light). Det smalle design er en stor fordel hvilket gør at selv små fotostudier kan få adgang til både en rigtig stor softboks og en helt hvid baggrund.

Når HiLite ikke anvendes foldes den helt flad og fylder bare en tredjedel af sin fulde størrelse. Derefter kan den opbevares og transporteres i det medfølgende etui.
Lastolite HiLite findes i flere forskellige størrelser tilpasset efter halvfigur, helfigur og par/gruppefotograferinger. Alle er fremstillet med høj detaljekvalitet hvilket giver pålidelig funktion og håndtering.
Som tilbehør findes kompletterende vinylslæb og flere varianter af baggrundsstof med slæb, s.k. Bottle Tops, som anvender Hi-Lite som baggrundsstativ og øger anvendelsesmulighederne

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her