AFTALEVILKÅR OG OPLYSNINGSPLIGT

Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Når du gennemfører en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din ordre samt om retur- og reklamationsret. Du kan altid genfinde dine ordrer ved at logge ind på din brugerprofil, hvis du har oprettet en sådan.

Vi har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de tjenester, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. En tjeneste kan trækkes tilbage uden varsel, eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.

Vi besvarer henvendelser indenfor 1 dag.

Persondatapolitik.

Data indsamles ved besøg på Flashfotovideo.dk

Flashfotovideo har adgang til statistiske oplysninger om besøgende på Flashfotovideo.dk. Det er ikke muligt at genkende enkelte personer ud fra disse oplysninger. Disse oplysninger bruges udelukkende til statistiske formål, for derved at kunne forbedre og optimere Flashfotovideo.dk.  På sidste side efter et evt. køb bruger vi Google Ads konverterings tracking, for at lave statistik over køb og hvilke søgeord der evt. er brugt til købet.

Ingen oplysninger indsamlet på Flashfotovideo.dk vil blive videregivet til andre.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller opretter dig som bruger gemmer vi selvfølgelig dine data. Dine data vil kun blive brugt i forbindelse med køb og forsendelse af varer samt tilsendelse af nyhedsbrev fra Flashfotovideo.dk.

Ingen kunders data vil blive videregivet til nogen uden for Flashfotovideo.dk. Peter Thomsen, peter@Flashfotovideo.dk, er den dataansvarlige  for persondata i virksomheden.

Vi indsamler data om personers adresse og navn og gemmer data om hvilke varer de har købt i forretningen. Vi videregiver eller sælger ikke dine data til andre. Vi videre giver personoplysninger til det transportfirma som skal levere den vare du har købt hos os. Oplysningerne får vi ved at kunder indtaster deres data på vores webside.

Når du har købt en vare hos Flashfotovideo gemmer vi dine data i fem år. Af regnskabsmæssige årsager kræver lovgivningen at regnskab gemmes i fem år. Hvis du registrerer dig som bruger på Flashfotovideo gemmer vi dine data indtil du ønsker at få den slettet, eller indtil du ikke har handlet hos os i fem år.

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev gemmer vi dine persondata indtil du afmelder dig nyhedsbrevet. Du kan altid kontakte Flashfotovideo og bede om at få slettet de oplysninger, vi har gemt om dig. Vi er dog af regnskabsmæssige årsager nødt til at gemme vores regnskaber i fem år. Dette medfører at vi gemmer alle fakturaer i fem år, og dermed bliver dine kontaktoplysninger også gemt i fem år.

Hvis du mener at vi behandler dine data i strid med persondataforordningen, kan du altid klage til datatilsynet på www.datatilsynet.dk

Du kan altid, ved henvendelse til Flashfotovideo på email info@flashfotovideo.dk, bede os om at få oplysninger om vores behandling at dine personoplysninger, få oplysninger om hvilke personoplysninger vi gemmer om dig eller for at rettede de personoplysninger, vi måtte have gemt om dig.

Du kan også bede os om at slette de personoplysninger, vi har om dig.

Du kan altid gøre indsigelser mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring. Du har ret til at få flyttet dine personoplysninger til et andet sted. Dog kræver loven at vi gemmer vores regnskab i fem år. Ethvert brud på persondatasikkerheden vil blive indberettet til datatilsynet, som er den kompetente myndighed for Flashfotovideo.

Generelle oplysninger

Priser
Alle priser er inklusive moms i DKK. Du indtaster dine kortoplysninger via en sikker og fortrolig forbindelse administreret af NETS (tidligere PBS). Beløbet trækkes først fra din konto når vi har afsendt - eller du selv har afhentet - din bestilling. Når du handler hos os, modtager du en elektronisk faktura for dit køb. Denne faktura er din dokumentation for at du har købt hos os.

Prisfejl
Hvis en pris er angivet åbenlyst forkert er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

RABATTER
Vi yder rabatter til alle kunder i form af forskellige kampagner. Hvis der er rabat på en vare, vil rabatten allerede være fratrukket prisen, som vises på sitet. Dette følger gældende retningslinjer fra forbrugerombudsmanden.

GARANTI
3 års garanti (altså ikke kun reklamationsret, som de fleste andre forretninger) 
Batterier har 2 års fabriks garanti.

Betaling
Du kan vælge at betale på følgende måder:

MED KORT: Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Elektron, Mastercard/Eurocard, Diners eller Mobilepay. Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes til dig.

EAN nummer: Oplyse EAN nr ved bestilling.

BANK BETALING: Lave en overførsel via ens egen bank.

Leveringsformer

FORSENDELSE I DANMARK

Varer bestilt til forsendelse i Danmark sendes med GLS eller Post Danmark.

LEVERINGSTID I DANMARK
Det er vores mål at levere alle varer i Danmark indenfor 48 timer. Du modtager en e-mail eller sms, med track and trace oplysninger, når din ordre bliver afsendt.

Din ordre afsendes først, når den er samlet. I tilfælde hvor varen ikke er på lager (ca.2%), betyder det at vi afventer, alle de bestilte varer ankommer til vores lager, før vi afsender ordren. Dog maksimalt 3 dage, hvorefter de varer, der er til rådighed afsendes, og resterende ordrer krediteres. Det kan derfor være hurtigere for dig, at lave særskilte ordrer på varer, der endnu ikke er udkommet, eller som har ukendt leveringstid. Tjek leveringstiden på de enkelte varer. Vi sender dig en besked på e-mail, når din ordre afsendes.

LEVERINGSTID TIL UDLANDET
Hvis du bestiller med levering til udlandet, vil din orde blive afsendt inden for 1-10 hverdage, med mindre andet er oplyst af ordren/ordrebekræftelsen. Der må dog påregnes længere leveringstider i visse lande. Du modtager først fragtprisen efter købet.

Retur- og fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved flemming@flashfotovideo.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Vi har fri fragt og gratis returfragt på køb over kr. 300,00. Det gælder dog ikke varer til udlandet og varer over 2 m i længden.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Flashfotovideo, Fabriksparken 23, 2600 Glostrup

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav, og pakken skal indeholde ordrereference og dine kontaktoplysninger.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Flashfotovideo, Fabriksparken 23, 2600 Glostrup

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav, og pakken skal indeholde ordrereference og dine kontaktoplysninger.

PriceRunner Købsgaranti

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb.
Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse er gratis og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner.
Købsgarantien dækker privatpersoner med adresse i Danmark.
Hvis en butik ikke påtager sig sit ansvar ifølge loven og løser problemet relateret til et køb inden for 60 dage, træder garantien i kraft.
Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for 60 minutter efter dit køb gennemføre din registrering. Det koster intet og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti
Hvis du ønsker, at dit køb skal sikres gennem Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig som privatperson. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er beskadiget, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker Købsgarantien dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. Købsgarantien erstatter ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.
På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der er undtaget garantien, samt de gældende regler og vilkår.
Ja tak, jeg vil gerne blive medlem på PriceRunner og få gratis Købsgaranti!

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Flemming Jensen, info@flashfotovideo.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal: http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

FlashFotoVideo
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
info@flashfotovideo.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: __________     Modtaget den: __________     Ordrereference: ____________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Produkt tilføjet til ønskelisten
Produkt tilføjet til sammenligning.