Tilbud - 4 valgfrie ruller 155g...

Tilbud - 4 valgfrie ruller 155g baggrundspapir

4rull155
1.195,00 kr.
Inkl. moms ... Dag til dag levering

4 valgfrie ruller Visico 155 g. baggrundspapir - 272 cm. * 10 meter

_x000D_

Se farveudvalget her: Visico 155g. baggrundspapir

_x000D_

Hvis rullerne skal sendes, leveres de af transportselskabet Brink. Husk derfor at vælge Brink når du færdiggøre din ordre.

_x000D_

 

Varetilpasning

Husk at gemme dine valg for at kunne tilføje til indkøbskurv
  • max 250 tegn
 

Papirrulle 2,72 x 10 - 155g

Dette er standard papirrullen, som er 200kr billigere end den professionelle kvalitet og derfor er de mindre jævne end de dyrere ruller. Ønsker man de professionelle ruller, kan de fås på dette link:

Professionel baggrundspapir 2,72m x 11m

Papir bør dog ikke bruges på tykt og blødt gulvtæppe (altså bedst på et forholdsvis hårdt underlag), da vægten af model eller genstand så vil bøje papiret og hurtigt give det striber-folder. Papiret er sat på en fast kerne af pap, så det kan monteres på hooks og expandere, eller på baggrundsstativ. Sæt rullen fast med klemme eller kile, der hvor den skal være rullet ud til, så vægten af papiret ikke ruller eller i værste fald hele rullen ud. Vær opmærksom på at farven på din skærm kan afvige fra papirets faktiske farve, afhængig af skærmkalibrering.

For alle papirruller gælder det, at hvis de ikke bruges jævnligt, er der risiko for at paprøret bøjer lidt på midten. Dette kan vanskeliggøre ned- og oprulning af papiret. For at forhindre dette anbefales det, at rullen afmonteres og sættes på højkant, hvis der går mere end et par dage mellem brug. Alternativt kan rullen monteres på et aluminiumsrør.

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Produkt tilføjet til ønskelisten
Produkt tilføjet til sammenligning.