Baggrundspapir - farve: 0044 Black- 2,72 x 11m og 155 gr pr kvm. 0

Visico Baggrundspapir - farve: 44 Black

V44
345,00 kr.
Inkl. moms
 

Papirrulle 2,72 x 11 - 155g

Dette er standard papirrullen, som er 250kr billigere end den professionelle kvalitet og derfor er de mindre jævne end de dyrere ruller. Ønsker man de professionelle ruller, kan de fås på dette link:

https://www.flashfotovideo.dk/baggrunde/papir/272cm-11m-200g

Papir bør dog ikke bruges på tykt og blødt gulvtæppe (altså bedst på et forholdsvis hårdt underlag), da vægten af model eller genstand så vil bøje papiret og hurtigt give det striber-folder. Papiret er sat på en fast kerne af pap, så det kan monteres på hooks og expandere, eller på baggrundsstativ. Sæt rullen fast med klemme eller kile, der hvor den skal være rullet ud til, så vægten af papiret ikke ruller eller i værste fald hele rullen ud. Vær opmærksom på at farven på din skærm kan afvige fra papirets faktiske farve, afhængig af skærmkalibrering.

For alle papirruller gælder det, at hvis de ikke bruges jævnligt, er der risiko for at paprøret bøjer lidt på midten. Dette kan vanskeliggøre ned- og oprulning af papiret. For at forhindre dette anbefales det, at rullen afmonteres og sættes på højkant, hvis der går mere end et par dage mellem brug. Alternativt kan rullen monteres på et aluminiumsrør.

Produkt
Papir ruller
Baggrunds farver
Sort
Papir gr.
155 gr.
Papir str.
2,72m x 11m
Superior
No reviews

Kunder, der købte denne vare, købte også

Produkt tilføjet til ønskelisten
Produkt tilføjet til sammenligning.