movelink m2
movelink m2
movelink m2
movelink m2
movelink m2
Godox MoveLink M2 Wireless 2.4 GHz...
Godox MoveLink M2 Wireless 2.4 GHz...
Godox MoveLink M2 Wireless 2.4 GHz...
movelink m2
movelink m2
movelink m2
movelink m2
movelink m2

Godox MoveLink M2 Wireless 2.4 GHz Microphone System

movelink m2
1.485,00 kr.
Inkl. moms ... Levering 1 til 5 hverdagen
 

MoveLink M2 fra Godox giver en let at bruge og omkostningseffektiv adgang til en verden af ​​trådløs lyd for en lang række indholdsskabere, herunder YouTube- og TikTok-personligheder, vloggers, mobile journalister og mere. Systemet tilbyder to ultrakompakte clip-on mikrofoner/sendere, to lavalier-mikrofoner og en to-kanals kameramonterbar modtager for at levere en bærbar, altomfattende løsning, der lader dig optage to motiver på én gang til din lydoptager, kamera eller videokameraet via 3,5 mm inputstikket.

Hver af de to kompakte sendere vejer mindre end 1 oz og har en indbygget omni-direktionel mikrofon, hvilket gør dem enkle at fastgøre til en skjorte for hurtig og let håndfri lyd. M2 bruger et digitalt, frekvenshoppende 2,4 GHz båndbreddesystem med et maksimalt synsfelt på op til 164 '. For et mere diskret udseende kan du bruge de medfølgende lavalier -mikrofoner og blot tilslutte mikrofonernes 3,9 '-kabler til 3,5 mm -indgangsstikkene på transmitterne.

Den lige så lette og lille modtager har en bælteclips, der kan monteres på kamerasko -beslag eller smartphone -sko -adaptere og har en 3,5 mm line -udgang. To-kanals modtageren gør det let at optage begge motiver til dit kamera eller din mobile enhed ved hjælp af en enkelt komponent. Et 3,5 mm TRS -kabel til brug med DSLR/spejlfrie kameraer og et 3,5 mm TRRS -kabel til brug med kompatible smartphones og tablets er inkluderet.

Både sendere og modtager har interne, genopladelige lithium-ion-batterier, der kan køre i op til 6 timer og genoplades via deres USB Type-C-porte, som også vil drive dem, hvis du har adgang til AC. Tre USB -ladekabler, en praktisk opladningsetui til komponenterne og to lodne vindhætter til senderen/mikrofonerne er inkluderet. Systemet kan udvides med yderligere sendere og modtagere, så op til 8 mikrofoner kan bruges på apparatet ad gangen.

No reviews

Kunder, der købte denne vare, købte også

Produkt tilføjet til ønskelisten
Produkt tilføjet til sammenligning.