• Pakke
Streaming Kit til Kontor Pro
Trådløst iOS-mikrofon-streaming kit...
Streaming Kit til Kontor Pro

Trådløst iOS-mikrofon-streaming kit til kontor pro

Trådløst iOS-Mikrofon-streaming-kit-til-kontor-pro
2.700,00 kr.
Inkl. moms

iOS-Mikrofon-Streaming Kit til Kontor Pro er et meget fleksibelt og kompakt sæt. Kittet består af et stk BOYA Modtager Trådløs BY-WM4 Pro K3 Lightning , der er kompatibel med iOS-enheder - to Visico LED 25A paneler, som er lette at betjene og som afgiver et behageligt og flatterende lys, når du skal streame eller afholde online-møder. I kittet er der også et North Mobil og Foto stativ, som også selvstændigt kan fungerer som fritstående stativ, selfiestick eller rejsestativ til din smartphone. 

Denne pakke indeholder

Luk
 

Dette kit består af

1x BOYA Modtager Trådløs BY-WM4 Pro K3 Lightning

2x Visico LED-25A
2x Strømforsyning
2x Godox MT-01 Mini Tripod
1x North Fotostativ

Dette kit er det helt rigtige til dig som har brug for flot lys når du streamer eller afholder onlinemøder - men samtidig har behov for et kit, der ikke stjæler plads på kontoret. 

I dette kit kommer lyset fra 2 stk Visico 25A LED-paneler. Panelerne leveres med strømforsyning, men kan også bruges med batteri. Lysstyrken kan justeres trinløst fra 0% til 100%. Desuden kan lysets farvetemperatur justeres fra dagslystemperatur til en "varmere" og mere gylden lystemperatur. Panelerne er yderst kompakte og vejer hver især kun 250g.

North Mobil og Foto stativet, der indgår i kittet, er et super fleksibelt stativ, der passer til mobil op til 6`` (ekskl. mobilcover). Stativet kan justeres i højden mellem 30 og 110 cm. Der er desuden panoreringsarm med aftagelig fjernbetjening. Fjernbetjeningen, som forbindes digitalt via bluetooth, har en rækkevidde på 10m. Stativet er kompatibelt med IOS og Android. Stativets maks. belastning er 500g .

No reviews
Produkt tilføjet til ønskelisten
Produkt tilføjet til sammenligning.