Softbox 70 x 100 cm - Dison S-type

B1

268,00 kr ex. moms


335,00 kr

inkl. moms

Fri Fragt
3 års garanti
30 dages fuld returret
Professional Support

Softbox

  • 70 x 100 cm
  • Kraftigt kvalitet med indre sølv-beklædning
  • S-type speedring med quick-låse
  • Fjedrende stålstænger
  • 2 diffuserlag - indre og ydre

Denne nye model speedring er ekstra let at bruge, da der er en lille arm til at trække ud og sætte op ind mod midten for hver pind ved påmontering. Så er det let at sætte lærredet på og derefter skubber man blot hver af de 4 arme ud til siden og lader armen falde ind i sit hul og så sidder armene og lærredet fast-udspændt.

Den rektangulære boks kan du bruge, når objekt formen passer til dette- f.eks i lodret form ved personportrætter og i vandret form ved gruppeportrætter hvor hele motivet bliver bredere, - men også generelt til at opbløde lyset og minimere skygger, da især disse ret store bokse endnu bedre med lyset omslutter et objekt. Altså en lille lyskilde som feks et batteri-håndflash, som lyser op på et større objekt og med en endnu større baggrund er dømt til at give slagskygger. Men modsat jo større lyskilden-softboksen er, jo mindre bliver skyggen. Det er også derfor, at de professionelle fotografer og fotostudier har disse store softbokse og ofte endda de endnu større octagonbokse.

Med disse små arme til let montering, har man også mulighed for at bruge softboksen som en slags easy box, da man ved afmontering kan nøjes med at folde armene sammen mod midten og så er den foldet nærmest som en paraply og fylder ikke meget mere.

 

Hvordan man samler en softbox med den nye speedring

Hvordan man bruger en stripbox / 22 x 90 cm stripbox

Produkt Softbox
Type Rektangulær Softbox
Størrelse 70x100cm
Farve Sølv
Easyfold Nej
Fatning Bowens


Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her