MANFROTTO 3-Vejshoved FOTO MHXPRO-3WG...

MANFROTTO 3-Vejshoved FOTO MHXPRO-3WG Microjustering

MHXPRO-3WG
1.898,75 kr.
Inkl. moms
 

Dette nye hoved er tiltænkt de erfarne fotografer der har opnået et højt teknisk nivau takket være deres engagement og passion for fotografering. Det nye Manfrotto hoved, som er en del af XPRO sortimentet, har tre vigtige funktioner: bærbarhed, præcision og bekvemmelighed.

Kompakt:
Til passionerede fotografer der har brug for let, smidig og handy support og som samtidig er ideelt til udendørs fotografering. Dette hoved vejer kun 750gr, men kan belastes med op til 4 kg.

Præcision:
Takket være hovedets patenterede mikrometer skruer, kan fotograferne finindstille sine kameraer til ønsket position i små mikro trin på alle 3 akser. Håndtagene giver høj ergonomisk komfort, selv ved langtidsbrug. Desuden, hvis fotografen ikke har brug for at lave finjusteringer via mikrometer skruerne, kan låse-grebene i stedet nemt udløses og den ønskede position kan nu hurtigt indstilles på hver akse.

Bekvemmelighed:
Da det ny Gear Hoved er forsynet med den mest almindelige kameraplade i verden – 200PL – bliver der ikke behov for at anvende forskellige plader mellem forskellige Manfrotto hoveder. Dette sikrer enkle og hurtige kameraskift og derved reducerer tidsspilde.

Højde: 13 cm
Vægt: 750
Max belastning: 4 kg
Snapplade: ja
Materialer: Technopolymer

Kameraplade: 200PL (best.nr. 683242)

Manfrotto
No reviews

Kunder, der købte denne vare, købte også

Produkt tilføjet til sammenligning.
Produkt tilføjet til ønskelisten