Creator Box GearUp M II GL

Creator Box GearUp M II GL

711246
299,00 kr.
Inkl. moms
 

Rejse organizer og taske til at opbevare og beskytte spejlløse kameraer, digitale enheder, kabler, tilbehør og meget mere! Opdateret med genbrugstekstiler.

  • Fremstillet af 79% genbrugstekstil
  • Indvendige skillevægge justeres i forhold til at sikre kamera og objektiv
  • Hurtig og sikker QuickDoor adgang
  • Forvandler enhver taske til en god kamera fremføringsløsning
  • 360° lynlås med dobbelte skydere giver hurtig adgang

GearUp Creator Box Medium II kamerataske er den perfekte bærbare løsning til at beskytte dit spejlløse kamerasætog tilbehør. Fleksible indvendige skillevægge kan justeres for at sikre full-frame spejlløse kameraer som Sony Alpha 6500 med et standard zoom objektiv plus et ekstra objektiv. En indvendig lomme rummer et hukommelseskort, og den ydre lomme rummer ledninger, kabler, objektiv hætter og tilbehør. Det nye QuickDoor adgangssytem giver hurtig og nem adgang til udstyr, mens en låserem holder alt sikkert, hvor du vil have det. Vælg mellem at bære organizer som den er eller i en større taske! 

GearUp Creator Box Large II er en del af Lowepros indsats i bæredygtighed gennem Green Line projektet. Den er blevet opdateret til at omfatte 79% genbrugstekstiler (inkluderer alle tesktiler, bånd, stropper, lynlåstape, snore og net) got at reducerer dens negative påvirkning på mijøet.
(Denne Green Line score er målt i henhold til GRI 301-2 standarden, som en procentdel af det anvendte genbrugsgarn sammenlignet med den totale vægt af garnet).

De ydre mål er 18 x 11 x 20 cm og de indvendige mål er 13.5 x 8 x 18 cm og den vejer 200 g.

No reviews
Produkt tilføjet til ønskelisten
Produkt tilføjet til sammenligning.