Creator Box GearUp XL II GL

Creator Box GearUp XL II GL

711248
499,00 kr.
Inkl. moms
 

Rejse organizer og taske, der opbevarer og beskytter spejlløse kameraer, digitale enheder, kabler, tilbehør og meget mere! Opdateret med genbrugstekstil.

  • Fremstillet af 82% genbrugstekstil
  • Indvendige skillevægge justeres for at sikre spejlløst kamera og objektiv
  • Hurtig og sikker QuickDoor-indgang
  • Forvandler enhver taske til en god kamera bære løsning
  • 360° lynlås med dobbelte skydere sikrer hurtig adgang

GearUp Creator Box XL II kamerataske er den perfekte bærbare løsning til at beskytte dit spejlløse kamerasæt og tilbehør. Fleksible indvendige skillevægge kan justeres for at sikre full-frame spejlløse kameraer som Sony Alpha9 med en 70/200 mm f/2.8 objektiv plus 2 ekstra objektiver. En indvendig lomme kan rumme et hukommelseskort og den udvendige lomme opbevarer ledninger, kabler, objektiv hætter og tilbehør. Det nye indgangssystem giver nem og hurtig adgang til dit gear, mens en låserem holder alt sikkert, hvor du vil have det. Vælg imellem at bære organizer eller lade den blive inden i den store taske!

GearUp Creator Box XL II er en del af Lowepros bæredygtighed sindsats gennem Green Line projektet. Den er blevet opdateret til at omfatte 82% genbrugstekstiler (inklusiv al tekstil, bånd, stropper, lynlåstape, snor og net) for at reducere dens negative påvirkning på miljøet.
(Denne Green Line score er målt i henhold til GRI 301-2 standarden, som en procentdel af det anvendte genbrugsgarn sammenlignet med den totale vægt af garn).

De ydre mål er 24 x 15 x 30 cm og de indvendige mål er 21 x 12.5 x 28 cm og den vejer 400 g.

No reviews
Produkt tilføjet til ønskelisten
Produkt tilføjet til sammenligning.