LOWEPRO Back Pack Whistler RL400 AW...

LOWEPRO Back Pack Whistler RL400 AW II GL Grey

711167
4.199,00 kr.
Inkl. moms
 

Robust håndbagage til al slags vejr fremstillet af genbrugstekstiler. Den aftagelige kameraindsats gør den professionelle kamerarygsæk til en kratig rulletaske for rejsende.

  • Fremstillet i 55% genbrugstekstiler
  • Passer til 2 spejlløse/DSLR huse, en med 200mm, 5-6 ekstra objektiver
  • Størrelse opfylder standard krav til håndbagage
  • Plads til 15'' bærbar computer, 10'' tablet, plus tablet af typen Wacom
  • Aftagelig indsats konverterer tasken fra professionel kamerarygsæk til rullende rejsetaske

Whistler RL 400 AW II er en robust, rullende taske der kombinerer materialer til at klare al slags vejr, design og holdbarhed kendt fra Whistler rygsække og det giver en rejseklar rullende taske, der får dig og dit udstyr hen til hvilken destination det skal være.

Denne professionelle kameraka rulle-taske er del af Lowepros anstengelser for holdbarhed gennem Green Line projektet og er derfor opdateret til nu at indeholde 55% genanvendte tekstiler (består af  remme, bindinger, lynlåstape, ledninger og netstof) for at reducere den negative påvirkning af miljøet.

(Denne Green Line point-score er målt ud fra standarden GRI 301-2, som en procentdel af det genanvendte garn sammenlignet med den totale vægt af garn)

Whistler RL 400 AW II har en hybrid FormShell™ stiv-hårdt design, en aftagelig kameraboks i bærbar størrelse med MaxFit™ -inddelinger. Inkluderet er CradleFit™ lommer for at holde på din bærbar computer og tablet og en AW Cover™ for at beskytte dit udstyr fra regn, sne, støv og sand. Whistler RL 400 AW II giver masser af beskyttelse og rejsemuligheder med dit udstyr, uanset hvor destination måtte være.

Den aftagelige indsats kan omdanne din almindelige rullende taske til at holde ekstra udstyr eller den kan tages med på din næste rejse.

Rygsækkens ydre mål er 35.3 x 23.2 x 54.8 cm cm og de interne mål er 32.3 x 20.3 x 51.8 cm. Den vejer 3.99 kg dens totale volumen er 40 L.

No reviews
Produkt tilføjet til ønskelisten
Produkt tilføjet til sammenligning.