Godox Knowled M200D
Godox Knowled M200D
Godox Knowled M200D
Godox Knowled M200D

Godox Knowled M200D

M200D
6.085,00 kr.
Inkl. moms ...dag til dag levering
 

KNOWLED-serien er professionelle LED-lamper designet til at imødekomme de forskellige og fleksible behov hos krævende brugere. Med håndværk af højeste kvalitet er KNOWLED-lys klar til at bringe dig glæde i filmproduktioner, reklamer, biograffilm, YouTube og mere.

.

Ny definition af ydeevne

Knowled-seriens lamper leverer lysstyrke langt ud over deres konkurrenter og genererer den højeste lysstyrke blandt 200W og 300W LED-enheder. Med tilføjelsen af ​​et Godox Fresnel-objektiv (tilkøbes separat), opnår Godox Knowled-lamper op til 170.000 lux og vil fungere godt i selv de mest krævende lysopsætninger

Styring

Lysene kan styres både med en controller og fjernbetjening ved hjælp af DMX, Godox Light App eller RC-A6 fjernbetjeningen (fås separat). M200 har fire valgfri lysstyrkejusteringskurver for effektivt at give den bedste lyseffekt. Adskillige specielle FX-effekter er også tilgængelige for brugere.

Bekvemmelighed

M200D og M300D integrerer ergonomisk design og robust byggekvalitet i alt-i-én kontrolboksen, som kan holdes sikkert og bekvemt af den medfølgende klemme (LSA-19 ​​& LSA-03), og M200D og M300D er arbejdshesten klar til enhver optagelse. scenarie.

Strømforsyning

M200 er perfekt til lange optagelsessessioner i studiet ved brug af netstrøm, og takket være dens evne til at blive drevet af V-Mount batterier er den også velegnet til arbejde udendørs, hvor der ikke er adgang til elektricitet.

Farvenøjagtighed

Lys opfylder de højeste standarder for farvenøjagtighed, og gengiver behagelige hudtoner og levende farver i alle omgivelser og skaber den filmiske oplevelse, du har drømt om. CRI 96+ TLCI 97+.

I pakken:

Godox M200D,

controller, reflektor, controller klemme, tilslutningsledning, lampe dæksel, strømkabel, taske,

Produkt
Flashlampe
Godox
No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Produkt tilføjet til ønskelisten
Produkt tilføjet til sammenligning.