Godox SF4560 Flag Sæt
Godox SF4560 Flag Sæt

Godox SF4560 Flag Sæt

FS4560
1.295,00 kr.
Inkl. moms Levering 1 til 7 hverdagen

A Versatile and Portable Light Modifying Solution

 

SF4560 (45 cm x 60 cm størrelse) flagsæt er et omfattende sæt af lysformningsværktøjer, det hjælper med at kontrollere lyset, der falder på motivet, der fotograferes eller filmes. Sættet indeholder fem sammenklappelige rammer og fem stoffer.

Alsidig og kompakt

Sættet indeholder 5 rammer med flag og stofskærme til montering for at forme, blokere eller sprede lys, samt mindre modifikationer (2 strimler og 2 cirkler) for mere præcis lysstyring på små motiver.

Praktisk

Sættet er nemt at bære takket være dets transporttaske og praktiske håndtag, og selve flagsættet kan hurtigt skilles ad og foldes sammen. De enkelte genstande har deres egen karakteristiske farve synlig fra etuiet, hvilket gør det nemt at vælge hurtigt.

Fuld kontrol

Sættet tilbyder kreative en nem måde at styre belysningen af ​​en hel scene for at opnå den ønskede effekt og være i stand til at forblive tro mod deres stil uden at skulle gå på kompromis.

Ideel til produkter

Sættet indeholder også 4 stykker mindre modifikationer kaldet fingre og prikker. De fungerer på samme måde som de større flag og skærme, men i mindre skala, hvilket gør dem ideelle til at arbejde i mindre rum og belyse mindre genstande såsom produkter – også til fotograferingsborde.

Præcision

Sorte enkelt- og dobbeltmaskede skærme kan bruges til at styre indfaldene lys og ændre dets kontrast. En enkelt-gitter-skærm giver moderat spredning, sænker kontrasten og åbner skygger, mens den bibeholder en grad af skarphed. Silkeskærmen tilbyder derimod diffusion for et mærkbart blødt look. Det solide sorte stof er ideelt til at blokere uønsket lys fra motivet eller skabe skygger.

I sæt:

5 x foldbar skærmramme,

Solid sort stof,

Sort net enkelt skærm,

Sort Net dobbeltskærm,

1-stop silke skærm,

2-stop silke skærm,

Solid sort prik,

Net Dot,

Solid sort finger,

Net finger,

Bæretaske.

Produkt
Sæt
Type
Tilbehør
Godox
No reviews

Kunder, der købte denne vare, købte også

Produkt tilføjet til ønskelisten
Produkt tilføjet til sammenligning.